Maplequiz

Jeg har lavet en quia quiz om maple. Det var en enkelt quiz, der skulle hjælpe dem til at genopfriske deres maple kundskaber. Det overraskede flere af dem, at nogle af de assigments de lavede rent faktisk ikke var rigtig. Det fungerede rigtig godt, som en træning for dem, og at man bagefter kunne tjekke, hvad det var de ikke kan huske.

Man kan vælge flere muligheder for svare, og  man kan angive svarerne i latex kode. Alle quizzer der er blevet oprettet ligger derinde. Så man kan bare bruge dem der er. Som vist ligger ovenstående maple quiz på billedet.

Eleverne svarer på quizzen ved at bruge det link, som der bliver givet.

Bagefter kan i reports se resultaterne, og her se hvordan det er gået hver enkelt elev, under den antagelse, at de har taget quizzen i deres eget navn.

quia2

Her ses så både rigtige og forkerte svar.

quia3

Det fungerer rigtig fint, til at lave små breaks i timen, og så til at øve opgaver uden hjælpemidler.

Anne Aasborg

Nyeste indlæg af Anne Aasborg (se alle)

En tanke om “Maplequiz”

1. Hej Anne. Det lyder som en virkelig god ide. Det håber jeg at flere matematiklærere vil benytte sig af fremover. Selv i en 3.g’s klasse der har benyttet maple siden de første uger af deres gymnasitid er der problemer med at huske/finde ud af hvilke maple koder der bruges til hvad. Så super fin ide!