Lav quizspil med LearningApps

Er du nogensinde kommet ind i en klasse, hvor eleverne har spillet hangman eller andre småspil i frikvarteret?

learningapps.com kan man forholdsvis hurtigt oprette sjove små lærings- eller quizspil til eleverne. Først vælger man en app ’create app’), herefter vælger man hvilken type spil man vil lave, fx hangman, og så udfylder man bare en simpel formular med spørgsmål og svar, som vi kender det fra mange andre quizprogrammer.

Når man er færdig, skal man gemme sin app – det kræver så at man opretter en konto – og så får man et link man kan sende til eleverne.

Der ligger en del småspil i forvejen, som andre brugere har lavet. Her har jeg lavet en hurtig demo til en historiequiz – måske kunne man dele en konto hos learningapps i en faggruppe, så flere kolleger kunne arbejde på og bruge de samme læringsspil?

Kender du andre gode måder at lave læringsspil på?

Jeg underviser i dansk og historie - pt. nørder jeg mest med klassenotesbogen.

Nyeste indlæg af Lars Henriksen (se alle)