In-Class Flipped Classroom outside

Flipped Classroom udenfor
Flipped Classroom udenfor

In-Class Flipped Classroom kan også gøres udenfor.

Lektor ved Roskilde Gymnasium Gorm Bruun Hansen og Henning Romme Lund, har eksperimenteret med forskellige former for digitale video og audioguides til historieundervisning.

Den mest effektive løsning viste sig at være særdeles low-tech. Eleverne downloadede pod-cast som almindeligt rss-feed og gik så rundt i det middelalderlige Roskilde med en personlig videoguide. Læreren vandrede med på turen og brugte tiden brugte tiden på at diskutere overordnede middelalderlige problemstillinger og prøvede at få eleverne til at danne synteser ud fra den viden, som elever opsamlede rundt omkring i Roskilde.

Har du lyst til at prøve turen kan du finde kort og downloade videoer her http://www.skoletube.dk/group/MiddelalderRoskilde

 

Turen findes også som automatisk Guide med appen til IZI.travel til alle smartphones. Guiden er kun en billede og audio guide – ingen video.

http://izi.travel/browse/33572091-c98a-4dae-8689-a826a27c7a0c

The following two tabs change content below.

Henning Romme Lund

Lektor og it-vejlederRoskilde Gymnasium
samler mine blogs og online skriverier på http://igangmedflippedclassroom.blogspot.dk/

Leave a Reply

2 Comments on "In-Class Flipped Classroom outside"

Kommentarer

Sort by:   newest | oldest | most voted
Lars Henriksen
Admin

Velkommen på bloggen, Henning . Fint indlæg og video – prisværdigt og modigt initiativ. En skønne dag tør jeg måske selv…

Lidt pudsig betegnelse med ‘In-class flip’ – er pointen med ‘flip’ ikke netop at eleverne læser/ser lektien inden de kommer i skole?

De podcasts du omtaler, er det nogen eleverne lavede?

wpDiscuz