klassenotesbog

Formativ evaluering i klassenotesbog

Jeg underviser i dansk og historie - pt. nørder jeg mest med klassenotesbogen.

Nyeste indlæg af Lars Henriksen (se alle)

3 tanker om “Formativ evaluering i klassenotesbog”

1. Tak for det, Erik.
    Men til andre, der læser dette, så er det altså ikke problemfrit at bruge klassenotesbog. Det er langsomt til at synkronisere, især samarbejdsområdet, hvor der også tit opstår sidekonflikter. Daglige brugere af Facebook og Google Drev har svært ved at forstå at man skal vente i 30 sekunder på at en side synkroniserer…. Vi har bedt Microsoft om at få det til at køre hurtigere. Hvis disse børnesygdomme bliver afhjulpet, så kan det til gengæld blive et rigtigt stærkt værktøj.

2. En rigtig god idé til at bruge OneNote Class! Tak for det! Og ja, det er altså utroligt, at Microsoft ikke får gjort noget ved hastigheden, det ødelægger en del af det smarte ved konceptet.