Apps til IPad

Velkommen Fora Værktøjskasse Dimser Apps til IPad

Viser 0 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #1578
   Romana Stoubæk
   Deltager

   Liste over de apps, jeg er mest glad for i undervisningen:
   cloudson – fordi den giver mig mulighed til at hente mine dokumenter og arbejde i dem som fra computeren – word, excel etc.

   pdf-notes – for at arbejde i pdf files

   firstClass – for at komme hurtigt på skolekom

   simplemind+ – lave mindmaps

   popplet lite – min yndlings app til at lave mindmaps – meget smart med mange detaljer

   puppetpals HD – både til IPad og IPhone til at lave små tegnefilm. Jeg har brugt den sidste år i engelsk – eleverne skulle vise britisk humor med en lille tegnefilm

   flashcardlet – her er det en lang historie. Der findes en hjemmeside – quiylet hvor jeg kan gå ind og lave øvelser til eleverne – spørgsmål og svar a la quiz og byt, flashcards osv. Og med denne app både til IPad og IPhone kan eleverne går ind og arbejde med det, hvad jeg laver til dem på nettet. Der findes også en tilsvarende app til android. På nettet kan man bruge flashcardene i spil. Jeg bruger denne app meget og kan guide eleverne idet jeg tislutter IPaden til projektor

   Prezi – hvor jeg viser mine Prezi og kan se dem selv om aftenen i seng før jeg skal vise dem næste dag 🙂

   googleearth – eleverne får opgaver for at finde et sted på kortet og finde information fra wikipedia, som er linket på googleearth. Jeg har ikke brugt den fordi den tilsvarende wikipedia er på dansk med der er muligheder. Jeg overvejer næste år for at lave en vejbeskrivelse og give eleverne nogle steder hvor de er på kortet og dinde vejen hen til et andet sted.

   iMovie – købt app til at lave film – eleverne optag film med mobiltelefonen og smukkeserer den med IMovie

   mouselite – som mouse til computer eller til at bruge mobiltelefonen som mouse / fjernbetjening til IPaden. God når man god rund i lokalet og vil vise en Prezi

   QuickVoice og AudioNote – til at optage lyd. Den har jeg brugt i interviews med eleverne. Den anden give mulighed til at kombinere lyd og notater. Jeg skriver og taler samtidigt. Hvis jeg vil kan sætte den på pause. God til at forklare opgaver.

   Video Mail – det er MailVU til IPad – dvs. optag en videomail. Jeg bruger den og eleverne til at sende mundtlige aflveringer og mundtlige øvelser i timerne.

   educreations – bruger jeg som billedebeskrivelse, det er et screencastprogramm.

   docscan HD – til at lave en spontan scan af en fil og man kan med det samme arbejde i den

   skitch – for at bearbejde et billede, et kort, en webside . også til IPhone og android telefoner

   notability –  (appen koster lidt) et godt notaterprogram – jeg er meget glad for den. Man kan også rette afleveringer i den når man er træt af at sidde ved computeren. Man kan åbne i den fx en wordfil og arbejde i den, markere, skrive etc.

   spanishdict – til spansk man får hver dag en ny glose, som eleverne skal lære udenad. Desuden findes der mange faste vendinger med lydfil, spil og ordbog. Eleverne installerer den tilsvarende app på Iphonen. (desværre ikke til android market)

   Spanish – app med verbkonjugator til spansk

   grammar 1 og grammar 2 – engelsk grammatik – eleverne elsker at lære grammatik på deres mobiltelefoner med de tilsvarende apps både til iphone og til android Grammatik forklaret og øvelser til

   skakespeare – det er klart 🙂

   Himmerscheibe – kursus fra den tyske Goethe institut – lære tysk interaktivt

   derdiedaslite – at træne artiklene på tysk

   canoonet – en af mine yndlingsapps til tysk – gost sted at slå op oredene bæjning, ordklasse, finde synonimer etc.

   og selvfølgeligt dropbox og evernote (som gemmer per automatik fra appen skitch)

Viser 0 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.