Screendum fra ereolen.dk

eReolen.dk

Screendum fra ereolen.dk

Lånere på Herning Bibliotek kan bruge eReolen.dk – en mulighed for at låne ebøger, som kan læses både på pc’ere,  iPads, iPhone og Android tablets og smarte telefoner!

Man skal oprette en Adobe konto (gratis), og så kan man ellers låne spritnye romaner i 30 dage. Bliver man ikke færdig med bogen, kan man genlåne den én gang. Det giver mulighed for at have bogen i 60 dage – mon ikke det er nok? Eleverne kan ikke genlåne til eksamen.

På PC læser ser man i et Flash-program, så man ikke kan kopiere teksten. Det kan man til gengæld fra Aldiko Book Reader (Android) – jeg har ikke testet det på IPad endnu.

Som bruger  Herning Bibliotekerne kan man max låne 5 bøger ad gangen. Jeg vil nok bruge det, når eleverne skal arbejde med et selvvalgt værk i forbindelse med nyeste tid.

Jeg underviser i dansk og historie - pt. nørder jeg mest med klassenotesbogen.

Nyeste indlæg af Lars Henriksen (se alle)