Ny blog – IT i undervisningen

Jeg er, som mange af jer andre på denne blog, meget interesseret i, hvordan man bruger IT til at understøtte mine elevers læring. I den forbindelse er jeg ved at tage en master i IKT og læring (en såkaldt MIL), hvor jeg bl.a. skal bruge bloggen som refleksionsredskab.

I skal være velkomne til at følge mig, mens jeg f.eks. prøver at anvende sociale medier på en hensigtsmæssig måde i litteraturundervisningen.

Adressen er: sarabrygger@wordpress.com.

Sara Brygger

LektorBirkerød Gymnasium
Udover mine fag, hvis muligheder og begrænsninger inspirerer mig i det daglige, så er jeg meget interesseret i didaktik og pædagogik generelt. Mit yndlingsproblem er, hvordan man kan integrere IT i undervisningen på en faglig og didaktisk understøttende og elevaktiverende måde, hvilket har ført til at jeg pt fungerer som IT-pædagogisk konsulent på mit gymnasium. Jeg blogger også på http://birkegym.blogspot.dk som er tilknyttet min skole.

Nyeste indlæg af Sara Brygger (se alle)