Hjælp til opgaveskrivning i Word

Profile photo of Anders Sørensen

Anders Sørensen

Profile photo of Anders Sørensen

Nyeste indlæg af Anders Sørensen (se alle)

4 Comments on "Hjælp til opgaveskrivning i Word"

Sort by:   newest | oldest | most voted
Mathilde Mikkelsen
Guest

Hej vejleder du evt via fjernsyring? Jeg har lidt problemer med de referencer, efter jeg jeg sat det sammen med andres dokumenter, så er der kommet flere referencer af den samme ?
hilsen Mathilde

Anders Sørensen
Guest

Hej Mathilde,
Nej jeg ikke prøvet at vejlede via fjernstyring medmindre du tænker på funktionen “Gennemse” og “Ny kommentar”. Her er det rigtigt at kommentarer fra to dokumenter kobles tilsyneladende efter et kluddermor-princip, men når jeg kommenterer og eleven derefter kommenterer, kommer det pænt som en fortløbende hierarkisk opbygget dialog.

Per Mikkelsen
Member

Kunne du ikke indsætte videoerne sådan at man kan åbne dem i fuld skærm eller via anden kildens afspiller (vimeo)? Det er lidt svært at se tingene, når afspilningen ikke kan forstørres. Ellers gode videoer.

Admin

Hej Per – Du har helt ret. Jeg tror jeg har eksperimenteret med mobilvisning uden at gøre det helt færdigt. Nu har jeg indsat embedkoderne – det er nok også de færreste som ser dem på mobil. Fedt at du kan bruge dem.