Historie-quiz i Kahoot

Jeg har lavet en historie-quiz i Kahoot. Den blev anvendt til at repetere vikingetid, middelalder og renæssance. Der er 20 spørgsmål med svarmuligheder. Den er offentligt tilgængelig på www.getkahoot.com og hedder ”Repetition af 1.g-historie”.

1) Man opretter en gratis konto på https://getkahoot.com/

2) Nu kan du selv lave en quiz eller søge i ‘public kahoots’ i topmenuen, fx Linas quiz.

Der er en lærerside (www.getkahoot.it) og en elevside (www.kahoot.it). Når du logger ind på lærersiden skal du finde quizzen , trykke på play og trykke på launch. Så kommer der en side, hvor der står at eleverne skal gå ind på www.kahoot.it og trykke en kode, gerne via deres telefon.

På din skærm (den skal op på projektor) kan du se, hvor mange elever der er kommet ind på quizzen, og når alle er klar, trykker man ”start now” og så kører det.

Lina Gaarde Knudsen

KandidatHerning Gymnasium

Nyeste indlæg af Lina Gaarde Knudsen (se alle)