Don’t tell it – show it and tell it

Microsoft har lavet en ny skærmklipper med nogle smarte indbyggede funktioner. ‘Snip’ hedder det.

Når du har installeret det, kan du let tage et skærmklip, annotere på det og gemme det. Du kan også optage en lille screencast (klik på record øverst til venstre).  Når du er færdig, lægges det automatisk op på Office Mix, og du får et offentligt link til det.

Læreren kan bruge det til at gennemgå noget fagligt stof (flipped classroom) eller man kunne sætte eleverne til at lave afleveringer med det – gennemgå et bevis, analysere en tekst, osv.

2016-09-07

Det kan man også gøre med andre programmer, men det her fungerer godt og hurtigt.

Man kan også vælge et whiteboard – en blank tavle at tegne på – det er nok smartest hvis du kan frihåndstegne på din skærm – og så er der også mulighed for at optage sig selv, lissom på Youtube, juhu.

Se en lille demo her

Her er et andet eksempel:

Download Office Snip gratis her og del gerne et link til din første Snip i kommentarfeltet.

Snip, snap, snude …

Profile photo of Lars Henriksen

Jeg underviser i dansk og historie - pt. nørder jeg mest med klassenotesbogen.
Profile photo of Lars Henriksen

Nyeste indlæg af Lars Henriksen (se alle)